Inaugurada la minicentral hidroelèctrica d'Aixovall

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest divendres al matí s'ha inaugurat la minicentral hidroelèctrica d'Aixovall. Un projecte, com ha recordat la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, exemple de participació público-privada. 

La ministra, juntament amb el cònsol major de Sant Julià de Lòria i els responsables de Productora Elèctrica Renovable (PERSA), han descobert la placa commemorativa. Tot seguit s'ha procedit a activar manualment la central, iniciant així l'activitat oficialment.

El cònsol major Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha destacat que volen ser "la parròquia capdavantera pel que fa a les energies renovables i aquest és un gra de sorra més". 

Per la seva banda, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha recordat l'objectiu d'augmentar la producció energètica del país, reduint així la dependència cap a l'exterior. En referència a la nova minicentral hidroelèctrica, Calvó ha reconegut que precisament "aquestes infraestructures representen aquesta aposta". 

Informa: Anna Mata
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.