Inaugurada la 29a edició de l'Andoflora amb el temps com a principal preocupació dels paradistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja s’ha inaugurat la 29 edició de l’Andoflora a la Massana amb la plaça de les Fontetes com a epicentre. Aquest cop la temàtica és el Sol i el color groc. A la inauguració han assistit el cap de Govern i autoritats que no s’han volgut perdre aquesta cita.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha destacat que és una festa molt participativa, amb un públic molt fidel i també familiar. Per això, s’han organitzat una vintena d’activitats i espectacles per a diferents edats, que acompanyen la venda de flors.

Apunta que a última hora s'ha afegit una nova parada i per aquest motiu, en comptes de 25 com s'havia dit, hi haurà 26 estands. "Tenim 26 casetes, que n'hi ha una que s'ha apuntat a última hora. Durant tot el cap de setmana hi haurà més de 20 activitats, o sigui que la gent vingui a l'hora que vingui, quan no es troben un concert es troben un ball o quan no teatre i realment és una fira molt viva". Després de gairebé 30 anys és una fira consolidada que segueix buscant apropar-se al jovent.

Pel que fa als paradistes, alguns s’estrenen en aquesta edició, tots coincideixen en la bona oportunitat de la fira per donar-se a conèixer. Això sí, esperen que el temps acompanyi el cap de setmana. "Andoflora és un clàssic de la fira de les flors i plantes del principat. Si el temps acompanya, sempre és millor", ha assegurat un dels paradistes.

Pel que fa a les expectatives, esperen poder arribar a les xifres de l’anterior edició, però en part dependrà de si plou.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.