Incendi en una planxisteria de la Comella propera als Serradells

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els bombers han sufocat un incendi a l'edifici Encorcers d'Andorra la Vella, prop del Serradells. Tot ha quedat en un ensurt, sense danys personals, malgrat la gran fumerada visible des de molts punts de la parròquia.

Poc després de les 12h, una espectacular fumerada ha fet saltar les alertes. Dotze efectius han treballat en l'extinció d'un incendi que s'ha controlat en pocs minuts i que s'ha originat en una planxisteria de l'edifici, que aplega diversos tallers i negocis. El cap de guàrdia de bombers, Òscar Llovet, ha explicat que hi havia dos focus: "la planta baixa i sota la teulada". "El foc ha pujat per una xemeneia", ha afegit indicant que encara se'n desconeixen les causes. Les dotacions de bombers han actuat a la vegada en els dos focus.

L'evacuació de l'edifici ha estat eficient i no hi ha hagut danys personals al marge de l'atenció a dos treballadors de la planxisteria que, en intentar apagar les flames, han entrat en contacte amb el contingut dels extintors. El fet que l'incendi hagi passat a prop del Centre Esportiu dels Serradells, on fa poc més d'un any n'hi va haver un de molt més rellevant, ha contribuït a generar alarma en un primer moment, ha explicat la cònsol Conxita Marsol. Les autoritats comunals s'han desplaçat fins a l'edifici, alleujades en veure el foc controlat.

En una hora, els bombers han donat la intervenció per finalitzada i s'ha restablert el trànsit a la carretera de la Comella, que havia quedat tallada a causa de l'incident.

Informa: Jordi Cama-David Domingo
Imatges: Fernando Montero

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.