Els infants seran els protagonistes d'un carnaval atípic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Falta una setmana perquè arribi el carnaval, una festa que serà totalment atípica a causa de la pandèmia de la covid-19. Tot i això, moltes famílies han començat a comprar disfresses sobretot perquè les llueixin els fills a l'escola, després que els centres hagin decidit programar algunes activitats.

Força famílies s'han apropat aquest dissabte al matí a comprar disfresses d'un carnaval que serà totalment atípic. Tot i això, els centres educatius han decidit no perdre l'essència de la festa i programar algunes activitats.

Davant la suspensió de molts actes que han fet que baixessin les vendes de disfresses entre els adults, els nens i nenes seran els veritables protagonistes de la celebració.

El propietari de Party Fiesta Andorra, Toni Mingorance, s'ha mostrat satisfet, ja que "pensava que seria una campanya perduda".

Malgrat tot, Mingorance calcula que el descens de facturació serà d'un 30%. Preveient que es produiria una davallada de les compres, van comprar menys productes que en altres edicions.

Enguany no hi ha cap disfressa que predomini per sobre de les altres, però les que estan tenint més èxit són les clàssiques.

Després que les principals campanyes com Halloween i Nadal hagin estat fluixes, el propietari de la botiga considera que els mesos que venen seran complicats. Tot i això, el bon ritme del carnaval està donant un bri d'alegria.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arnau Teixidó

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.