L'Institut de Música d'Andorra celebra el Dia Internacional amb ganes d'apropar-se a la vida social de la parròquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Institut de Música d'Andorra la Vella celebra el Dia Internacional de la Música amb l'ambició de fer-se cada cop més present a la parròquia. Uns estudis que busquen arribar a totes les edats i fomentar el treball en equip, i que s'obren cada cop més a tota classe de públic. 

Aquest dissabte és un dels dos dies internacionals de la música i l'Institut de Música d'Andorra la Vella el celebra amb més alumnes que mai. 

El cert és que tocar un instrument es percep cada cop més com menys elitista. I això és el que persegueix l'escola, apropar-se a la vida social i cultural de la parròquia. En aquest sentit, el director de l'Institut de Música d'Andorra la Vella, Jordi Sabata, té la voluntat que l'escola es converteixi en un referent"El que hem de construir és una escola arrelada a la parròquia i al país. Volem ser un element indispensable per al funcionament de la comunitat".

En una banda totes les peces són importants i aquesta està oberta a totes les edats. Perquè qualsevol edat és bona per introduir-se en l'art de la música. Uns coneixements que van més enllà del tècnic. Sabata, per part seva, explica que té ganes de tornar a sentir la música. "Fa un cert temps que no exerceixo pròpiament de músic perquè m'he dedicat a la gestió, i ara en aquest moment la necessito. Psicològicament necessito poder-me expressar més enllà de les paraules i construir un discurs emocional davant d'un públic".

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Cristina Fidalgo - David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.