Isak Fèrriz, Susanna Ferran o l'Esbart Sant Romà, beneficiats de l'SDADV

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una sèrie de curtmetratges produïts per Isak Fèrriz pel disc que prepara Hysteriofunk, un projecte sobre la vida i la mort de Susanna Ferran i un sobre el paper de la dona a l´Esbart Sant Romà. Són treballs que sortiran a la llum aquest 2016 gràcies a les subvencions de l'SDADV. 8.800 euros per contribuir a la promoció cultural del país.
Els vídeos que acompanyen Landry Riba Project o el documental "Memòries" de Lucía Rodríguez han estat els primers beneficiats de les subvencions de l´SDADV. Aquest 20016 se´n coneixaran d´altres.

Un s´ha atorgat a un projecte de l´Esbart Sant Romà que després de "Mimetismes" presentarà un treball amb un audiovisual pel qual ha rebut 1.900 euros. El farà el Laboratori 376, portarà música de Lluís Cartes i coreografia de Maribel Moreno, per parlar de tot el que una dona dóna al llarg de la vida.

El segon projecte del qual s´ha subvencionat el 100% de la part audiovisual amb 2.900 euros és "Life is flow" de Susanna Ferran i que completa dos capítols que ja es coneixen de l´artista: un sobre l´aigua i l´altra sobre la consciència.

L´últim projecte s´estrenarà a final d´abril. Vindrà acompanyat del nou disc d´Histeriofunk: set càpsules produïdes per Isak Fèrriz, petits curtmetratges que parlen dels temes del disc i que ha rebut 4.000 euros.

D´altra banda es presentaran tres seminaris: un sobre el programa d´edició Final Cut, un altre sobre documentació per presentar-se a concursos i un tercer dedicat al món de l´art.

Des del 2014, el 10% dels diners que recapta l´SDADV es destinen a la promoció de treballs audiovisuals ja que ara mateix la seva activitat està centrada en aquest sector.

Informa: Rosa Alberch
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.