Jens Lieber, un viatger que recorre Europa amb un tractor lligat a una caravana: "Volia venir a Andorra una vegada a la vida"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

S'imaginen recórrer Europa amb un tractor lligat a una caravana? Això és el que està fent Jens Lieber un alemany que després de 5 mesos de viatge, amb confinament inclòs, ha arribat a Andorra.

L'alemany Jens Lieber ha decidit fer el viatge de la seva vida, i ho està fent amb un tractor i una caravana. Després de recórrer França on va passar el confinament, Lieber ha estat a diferents regions espanyoles, on ha aprofitat per fer el camí de Santiago, i ha visitat Portugal. Ara acaba d'arribar a Andorra on passarà alguns dies.

Assegura que "volia venir a Andorra, una vegada a la vida, miním". "La gent es molt amable, el primer que he fet es comprar una enganxina d'Andorra. Vull anar a veure el museu de l'automòbil i anar a veure els llacs".

Lieber és mecànic i ara ha decidit agafar unes vacances que no sap quan acabaran. Separat i amb fills adults no té pressa i viu el dia a dia sense cap mena de preocupacions. "Perds la noció del temps, no saps si es dilluns o diumenge".

Després de recórrer més 10.000 quilòmetres no sap quan s'ha gastat i tampoc quan es gastarà en aquest viatge de pel·lícula perquè "és una experiència única a la vida".

Després de visitar Andorra el següent destí és Itàlia on continuarà l'aventura. Bona sort i bon viatge amic. Auf Wiedersehen, Jens.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.