Jonaina Salvador omple de lírica les Fontetes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'òpera va ser la protagonista ahir al teatre de les Fontetes, de la Massana. El públic va poder gaudir d´un recital amb la veu de la soprano andorrana Jonaina Salvador i les notes al piano de Jordi Barceló. Aquesta parella s'ha estrenat a les Fontetes amb un espectacle que porta per nom "Vi líric"

Òpera de petit format, accessible a tot el públic i amb una posada en escena on el pianista Jordi Barceló va haver de desplegar les seves dots com a actor al costat de la soprano Jonaina Salvador. Van sonar àries i valsos. Cançons totes elles populars com el "Brindis libiam" de la Traviata. La posada en escena, amb disseny de Xavi Fernández, va tenir figurants del públic.

La vetllada d´ahir va servir per acostar l´òpera al públic i popularitzar el gènere. Aquest format de representació que porta per nom "Vi líric" s´ha estrenat al teatre les Fontetes, de la Massana, però s´espera que ben aviat hi hagi noves dates per aquesta parella artística.

Informa: Rosa Alberch    Imatge: Jordi Domingo     Locució: Anna Lladó

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.