La Jonca prepara el concert de Santa Cecília a l'Auditori Nacional

Compte enrere per al concert de Santa Cecília de la Fundació ONCA que tindrà lloc demà al migdia a l'Auditori Nacional d'Ordino.

La Jonca, amb direcció de Gerard Claret, interpretarà peces de Sibelius, Vivaldi, Bach, Mozart i Beethoven. Durant la vetllada també s'estrenarà una cantata, en aquest cas amb direcció d'Albert Gumí, que comptarà amb la participació d'estudiants de les escoles de música del país. Encarregada a l'escriptor Iñaki Rubio la protagonitzarà Irina Robles en el paper d'Euterpe.

La cita servirà, a més, per donar el tret de sortida a la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas impulsada pel locutor de ràdio Òscar Royo i RTVA. Una part de la recaptació es destinarà a la compra de regals i es demana al públic que porti al concert una joguina sense embolicar.

Informa: Gerard Gort

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.