Jordi Ordóñez i Gemma Riba es perfilen com a candidats d'ACO a les comunals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ball de noms a les candidatures comunals. A Ordino la candidatura d'Acció Comunal d'Ordino (ACO), en què els cònsols no poden repetir, podria estar encapçalada per l´actual conseller de Finances Jordi Ordóñez i la consellera Gemma Riba. El pacte amb Convergents d´Ordino, però, podria fer variar l´aposta inicial.

Un sector d'Acció Comunal d´Ordino, el partit que lidera el comú des de fa 2 legislatures, aposta per fer una candidatura encapçalada pel conseller de Finances, Jordi Ordóñez, i la consellera Gemma Riba. Dos noms que a priori comptarien amb un ampli suport dins el partit comunal.

Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra, la candidatura d´ACO estava força definida des de fa mesos però el pacte amb Convergents d´Ordino la pot fer variar. Precisament des de Convergents d´Ordino veuen amb bons ulls que el número 1 de la llista sigui d´ACO. El problema podria estar en si la formació, actualment oposició al comú, pretén que el cònsol menor sigui un membre del seu partit. Precisament aquest vespre els convergents tenen un reunió on haurien de sortir alguns noms.

Membres d'ACO opinen que Ordóñez i Riba haurien de ser els candidats encara que es formalitzi el pacte amb Convergents. Demà ACO celebrarà una nova reunió en la qual s´ha de debatre la llista electoral.

Informa: Gemma Rial Locució: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.