Jordi Ortiz s'endú el premi Carlemany 2015

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de guanyar un accèssit a la Nit Literària per un conjunt de contes al voltant d´una fruita, la papaia, ara l´escriptor català Jordi Ortiz pot recollir el 5è premi Carlemany per al foment de la lectura. Ho fa amb "Vorejant els límits", un llibre de 29 contes que tracten problemes actuals.

Ho deia Josep Lluch, representant de Proa, l´editorial que publicarà "Vorejant els límits" l´any vinent. Els joves han emès el seu veredicte i diuen que volen una obra que els parli del que els preocupa: "És un llibre que planteja temes que en aquest moment són polèmics i poden generar canvis en la nostra vida quotidiana" explica l'editor de Proa, Josep Lluch.

El llibre es divideix en temàtiques on el lector trobarà diversos aspectes on imaginar els límits de diversos aspectes com ara els experiments genètics, els tipus de paternitat o la nostra relació amb l´entorn cibernètic. Fins i tot qüestions metafísiques, preguntant-se què hi ha més enllà de la mort: "Tenim un personatge que està convençut que més enllà de la mort hi ha alguna cosa i per tant la seva conclusió és que no ha d'esperar la seva mort natural sinó que l'ha de provocar" avança l'autor de l'obra, Jordi Ortiz.

Jordi Ortiz ha guanyat diversos premis en la narració juvenil i els contes. Ara ja pot afegir-hi un dels premis més ben dotats en llengua catalana, amb 10.000 euros. Per llegir el llibre encara haurem d'esperar a l'any vinent.

Informa: Rosa Alberch  

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.