Jornada d'emprenedors a l'espai Cow or King

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cow or King Andorra, l'espai col·laboratiu empresarial, ha organitzat avui un taller amb el nom "Sapiensday". Han convidat Albert Riba, un autor i conferenciant en matèria d'emprenedoria per parlar-ne com a recurs dins l'empresa ja establerta.
Les corporacions ja establertes es poden aprofitar de l'esperit i l'energia d'un emprenedor per beneficiar l'empresa. És la idea que presenta Albert Riba i que, a més, l'ha portat a l'èxit amb el seu llibre "Mamut o Sapiens", en què explica com evitar ser extingit com un mamut aprofitant-se dels canvis del medi, com va fer l'Homo sapiens, tot reconeixent que en realitat prové del mico.Entre el públic del taller, representants i executius dels bancs, la CASS o Andorra Telecom, tots amb la idea d'aprofitar aquesta lliçó d'optimisme de l'emprenedoria.Tot i ser un dissabte empresaris, executius i treballadors han demostrat les seves ganes d'aprendre. I pot ser per ser un dissabte la dinàmica ha estat diferent, pausat i en un marc com el de Caldea, que invita a la relaxació. Els organitzadors s'han mostrat molt satisfets per l'èxit d'aquest primer esdeveniment de Cow or King.Informa / Imatge: Jordi Domingo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.