Josep Vila defensa la continuïtat de Laurèdia en Comú les pròximes eleccions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Laurèdia en Comú té moltes possibilitats de reeditar-se en les eleccions comunals a Sant Julià de Lòria malgrat que dues de les formacions que hi van participar, Demòcrates i PS, estiguin estudiant presentar-se en solitari.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria ha assegurat que Laurèdia en Comú, que va aplegar persones de diverses sensibilitats, pot repetir-se a les eleccions de desembre. Josep Miquel Vila recorda que és cert que hi eren presents formacions com ara DA, PS i SDP, però que en molts casos les persones que s'hi van sumar ho van fer com a independents.

La seva continuïtat al capdavant de la plataforma, però, no la té tan clara. "Crec que s'ha de parlar. Jo no em presento mai, a mi em presenten. És veritat que alguns han manifestat que els agradaria que hi tornés, però tampoc no sé si són tants. Hem de veure quants hi anem, com hi anem i què volem fer", avança Vila.

Pel que fa a la voluntat expressada per Desperta Laurèdia de concórrer a les comunals, Vila considera que és un símptoma de salut democràtica.

Informa: Ester Pons
Imatges: Xus Medrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.