La justícia francesa avala Macron en l'obligatorietat del passaport Covid per anar a bars i restaurants

La justícia francesa avala Macron en la petició de passaport COVID per entrar a bars i restaurants per considerar que es tracta d'una conciliació  entre les llibertats públiques i la protecció de la salut.

Així per entrar en bars i restaurants a França serà imprescindible presentar el document. La mesura impulsada pel president Emmanuel Macron per promocionar la vacunació entre els francesos està essent exitosa.

L'obligació que va començar en espais culturals com museus i cinemes el 21 de juliol, ara també s'exigirà als acompanyants i visitants de pacients.

El Consell Constitucional es pronuncia després de la consulta feta pel primer ministre Jean Castex. Tanmateix no s'ha donat per bo l'obligació de fer deu dies d'aïllament en cas de positiu, ja que es considera que la prohibició de sortir de casa és igual a privar de llibertat.

Tercera dosi per als més fràgils

França també s'està preparat per administrar una tercera dosi de la vacuna contra el SARS-CoV-2 a les persones més vulnerables. Macron preveu començar al setembre.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.