Jutgen tres acusats de robatoris en habitatges

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vist per a sentència el judici contra dos homes i una dona acusats de cometre robatoris en habitatges el juliol del 2017. La fiscalia considera provat que tots tres van tenir un paper protagonista en algun dels cinc robatoris a la capital i la Massana. Un dels detinguts té nombrosos delictes per robatori al seu país d'origen.

La fiscalia considera provat que tots tres van venir a Andorra el juny del 2017, van estar-hi unes setmanes abans d'anar-se'n i haurien tornat el mes de juliol per executar els delictes. Alguns testimonis situaven el cotxe que portaven, de matriculació francesa, prop dels xalets els dies previs a la comissió dels delictes. L'objectiu eren habitatges en zones residencials i el botí, joies, rellotges, diners i roba. Les proves policials, segons la fiscalia, aporten detalls clau que determinen la implicació, com ara diversos missatges de mòbil.

Els dos homes implicats van ser detinguts just al davant d'un dels habitatges assaltats a la capital, quan intentaven fugir amb l'automòbil. A dins els agents van trobar les sabatilles que coincidien amb les empremtes localitzades en almenys tres dels xalets robats. La dona no va poder ser detinguda fins dos mesos després, quan va tornar al Principat, ja que n'havia marxat. 

Per ella la fiscalia demana 2 anys de preso ferma per un delicte major de furt amb força, per considerar provat que va participar almenys en un dels robatoris, mentre que pels dos homes demana cinc anys per les mateixes causes. Per la seva banda, la defensa en demana l'absolució per manca de proves concloents.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.