El jutjat demana una comissió rogatòria a Andorra i Suïssa perquè els bancs informin dels comptes dels Pujol

El jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona demana una comissió rogatòria per tal d'obtenir, dels mateixos bancs, informació sobre els comptes o qualsevol activitat financera de la família Pujol i Ferrusola a Andorra i Suïssa.

La jutge també ha demanat el testament del pare de l'expresident i l'acceptació de l'herència, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. D'aquesta manera el tribunal fa efectiva la sol·licitud de la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada de demanar informació als bancs andorrans i suïssos sobre les activitats financeres de la família. Tot això passa el dia que Pujol ha rebut, a casa seva de Queralbs, la visita de dues funcionàries que li han lliurat en mà la citació de l'Agència Tributària.

Informa: Agències

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.