La 2a edició de la Cursa de Halloween vol superar els 500 inscrits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La segona edició de la "1609 metres de Halloween" espera superar els 500 inscrits, després de l´èxit de l´edició passada, en la qual van participar 394 persones. Així ho esperen el conseller d'Esports d'Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, i la presidenta de l'Associació Marc G.G, Rosa Galobardes. Els beneficis aniran destinats novament a aquesta entitat.

La cursa, que se celebrarà el dia 5 de novembre, tindrà un caire familiar. En aquest sentit, l'acte comptarà amb el suport dels Amics de l'Atletisme i tindrà el mateix recorregut de l'any passat.

El record d'aquells que ja no hi són i la part més lúdica, gràcies a les disfresses i la temàtica de Halloween, seran dos dels components de la cursa, que espera superar els 800 euros de recaptació que van aconseguir-se l'any passat per a l'associació.

La cursa s'iniciarà i finalitzarà al carrer dels Veedors i tindrà el mateix recorregut que l'any passat.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.