La baronessa Thyssen encapçala la primera visita d''Alleés et venues' al Thyssen Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest divendres s'obre al públic la segona exposició que acull el Museu Carmen Thyssen Andorra. Es tracta d´una mostra que recull quatre segles de camins en l´art.

De la mateixa manera que es va fer en la primera, s´ha inaugurat amb la presència de la baronessa Thyssen i la resta del patronat del museu.

Atents a l´explicació del conservador, Guillermo Cervera, s'han descobert alguns dels detalls dels vint-i-dos quadres de la mostra, entre mestres antics, modernistes catalans i de l´escola francesa i americana.

Un dels més admirats ha estat "Alleés et venues", de Paul Gauguin, que dóna nom a l´exposició. "Va fer un canvi total en la seva manera de pintar quan va descobrir aquella llum, aquella vegetació, llum i color. Sobretot la pluja, que cau molt fina al quadre, sembla mentida. Crec que només va pintar set quadres a Martinica", explica la vicepresidenta de MUSEUAND, Carmen Thyssen.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.