La família de la ferida al Tobotronc decideix denunciar després de llegir el comunicat de Naturlàndia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La família de la dona accidentada al Tobotronc diumenge denuncia Naturlàndia després d´indignar-se amb el comunicat del parc sobre els fets. Denuncia negligència del personal, errors en el protocol d´emergència i que no se´ls han sufragat els costos d´hospitalització. El Govern coincideix que els procediments de control del Tobotronc s´han de reforçar.

La dona accidentada diumenge al Tobotronc no va ser alertada, segons la família, que s´havia de posar el cinturó i després de sortir projectada, va estar 40 minuts esperant sobre del gel mentre al telèfon d´emergència de l´atracció no responien. Un cop arribats a l´hospital, la dona amb hipotèrmia i les fractures, la direcció de Naturlàndia els va prometre que es faria càrrec de tots els costos, però finalemnt la seva assegurança només cobrirà 2.000 euros de l´hospitalització, quan els costos han ascendit a més de 7.000.

Per tot plegat, aquest dimarts la família ha presentat una denúncia a la Batllia en contra del parc. Segons han assegurat a RTVA, en principi no pensaven presentar-la, però va ser el comunicat de Naturlàndia, deixant entendre que l´error havia estat de la víctima, que ha fet decidir de tirar-la endavant. La dona ha estat traslladada a l´hospital Parc Taulí de Sabadell.

Per la seva banda, i a l´espera del resultat de la investigació sobre l´accident, el Govern s´ha mostrat preocupat. Considera que la seguretat de l´atracció no és adequada i que s´han de prendre mesures abans que les notícies negatives acabin perjudicant els visitants a l´ecoparc i Andorra. "Entenc que els procediments de control segurament s'hauran de reforçar perquè hi ha hagut massa accidents i massa sovint", reconeix el ministre de Turisme, Francesc Camp. El ministre ha afegit que espera que, un cop establertes les causes, el comú de Sant Julià prengui mesures.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: R.Calvo/E.Fernández

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.