La moda sostenible o com casar l'ètica amb l'estètica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda s'ha fet una xerrada sobre la moda sostenible. Un esdeveniment al qual han assistit 25 persones interessades en els consells per comprar i vestir de manera responsable amb el medi.

Cada cop són més els consumidors de moda responsables amb el medi ambient. Els negocis per la seva banda procuren adaptar-se a aquest canvi de mentalitat oferint productes sostenibles. Des d'alimentació, estètica, perruqueries i fins i tot roba, com és el cas de la botiga Mimi.

Hi ha molts factors a considerar a l'hora de ser sostenibles, com per exemple el tractament que es fa amb les fibres , els tints que s'utilitzen o bé el procés de fabricació que en fan. Intentar reciclar el vestuari donant-hi un segon ús en lloc de llençar-lo són mesures a tenir en compte a l'hora d'evitar la contaminació del medi ambient.

Amb l'acte d'avui és pretén donar informació sobre una tendència innovadora per a molts dels assistents. La decisió d'escollir un tipus de confecció o un altre pot tenir un paper clau en la preservació del nostre entorn.

Informa: Hèctor Romance Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.