La Nit Literària deixarà més de la meitat dels premis deserts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta nit es lliuren els premis de la 38a Nit Literària organitzada pel Cercle de les Arts i les Lletres, una edició que amb més participació que l´any passat deixa 5 dels 9 premis deserts. El més ben dotat, el Fiter i Rossell de novel·la tindrà destinatari, tot i que haurem d´esperar a aquest vespre per conèixer l´autor o autora. La gala sopar tindrà lloc en un hotel d´Escaldes.

7 anys després la Nit Literària recupera el format de sopar gala. Els convidats gaudiran d´un sopar en el qual es coneixeran alguns dels premis més ben dotats de les lletres andorranes.

Un d´ells, el Fiter i Rossell de novel·la, que enguany ha doblat la participació fins a 14 originals, està dotat amb 15.000 euros i la publicació de l´obra, un premi que en la passada edició s´emportava Josep Gironès per "Presidi major".

No serà el cas d´altres guardons que han quedat deserts, com el d'investigació històrica, que té la mateixa dotació que el Fiter i Rossell, el de divulgació científica, el Manuel Cerqueda de novel·la curta, el Sant Carles Borromeu i el Grandalla de poesia.

Enguany es preveu una gala amb un repartiment de premis que transcendeix fronteres i amb la presència d´andorrans entre els guardonats.

La cita serà a partir de 2/4 de 8 del vespre a l´hotel Fènix a Escaldes-Engordany.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.