La policia obliga a netejar el refugi de Fontvert a uns brètols que l'havien embrutat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cos de banders va rebre diumenge una trucada alertant que uns brètols havien utilitzat el refugi de Fontvert i que després havien marxat deixant brossa i brutícia a les instal·lacions. Els banders van avisar els voluntaris que s'encarreguen d'adequar aquest tipus d'equipaments i també la policia. Una estona després, una patrulla va trobar els responsables a la zona de la Plana i els va obligar a netejar el refugi.

El director del cos de banders, Miquel Rossell, explica com la policia "els va fer tornar a pujar i netejar el que haurien embrutat". Afegeix que "no hi haurà cap altra sanció, a no ser que hi hagi desperfectes". Afirma que es troben amb situacions com aquesta "en els refugis en què no s'ha de caminar molta estona per arribar-hi". "Malauradament hem de reconduir aquestes situacions i que es prengui consciència que és un bé públic", apunta.

Aquestes accions fa temps que duren. Les duen a terme, sobretot, grups de joves que es desplacen als refugis propers a fer-hi botellón. Des dels banders recorden que els voluntaris que s'encarreguen dels refugis només haurien d'arreglar desperfectes i no encarregar-se de la neteja. A més, posen a disposició el telèfon 148 per poder denunciar actituds incíviques.



Informa: Judit Pedrós
Imatges fetes públiques pel cos de banders

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.