La pujada de les cotitzacions fa augmentar un 24% els ingressos de la branca general

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els ingressos per cotitzacions de la branca general de la CASS han pujat un 24% durant els tres primers mesos de l'any. També es consolida la recuperació del nombre d'assalariats, així com el dels treballadors per compte propi. S'ha aprovat una pròrroga del conveni entre el SASS i els metges.

Increment de més d'un 24% de les cotitzacions de la branca general de la CASS. L'explicació és que des de l'1 d'abril del 2016 les cotitzacions van passar del 8% al 10%.

Les despeses de prestacions també han augmentat en comparació amb els tres primers mesos del 2016, en total un 8,4%. Un altre apartat que ha experimentat un creixement sensible és el corresponent a treballadors assalariats, que puja un 3%, mentre que el grup de treballadors per compte propi augmenta un 6,5%. Cal destacar que un terç d'aquest últim col·lectiu gaudeix de la cotització reduïda.

Nova pròrroga del conveni amb els metges
D'altra banda el consell d'administració de la CASS ha decidit prorrogar el conveni vigent entre el SASS i el Col·legi de Metges fins al 31 d'agost. El motiu ha estat la demanda del col·lectiu de metges, que ha demanat més temps per estudiar la proposta del nou conveni.

Informa: Joan A. Sarmiento
Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.