L'ACODA, satisfeta amb la decisió de l'executiu d'invertir més en obra pública l'any vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de set anys, el sector de la construcció s'ha estabilitzat i ara la voluntat de l´Associació de Contractistes d'Obres és créixer. L'entitat es mostra satisfeta, diu, amb la decisió de l'executiu d'augmentar la inversió destinada a obra pública i demana que arribi a xifres d'entre 50 i 60 milions. Sol·licita, a més, que Govern doni continuïtat al Pla renova.

A la bona notícia que suposa l'estabilització de l´activitat i l´aturada de la destrucció de llocs de treball i el tancament d´empreses, cal afegir, segons l'ACODA, la decisió de l´executiu d'incrementar la inversió en obra pública l'any 2015. Un fet, que, segons l´entitat, dóna tranquil·litat i pot permetre un creixement sostingut.

A més, el sector demana continuïtat al Pla renova per fomentar la rehabilitació d'habitatges, l´eficiència energètica i l´ús d'energies renovables. El programa Renova, que es va posar en marxa al mes de maig, ha atorgat subvencions per un import total de 130.000 euros i 15 préstecs per un total de 342.000 euros.

Informa: Anna Lladó      Locució: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.