L'alberg de Naturàndia vol atreure més grups a l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'alberg de Naturlàndia arriba al primer any de vida amb bons resultats. El rècord d'ocupació s'ha batut el cap de setmana de Carnaval i de cara als mesos de juny i juliol la direcció treballa per atraure més grups que facin estades a l'allotjament de la cota 1.600.
Famílies i grups són els principals inquilins de l'alberg de Naturlàndia sobretot els caps de setmana. Els resultats comencen a ser positius, segons la direcció, però encara falta posicionar el producte. Sobretot per Nadal i a l'estiu van rebre un volum important de visitants.Els visitants venen principalment de Catalunya i d'Andorra i valoren sobretot la possibilitat de gaudir dels bugies, l'Air Trekk i totes les atraccions de la cota 1.600 i del parc d'animals. Les perspectives de cara a la temporada d'hivern són bones i a l'estiu es treballa per fer venir més grups.Així, la idea és que les famílies segueixin gaudint de les seves vacances a Naturlàndia i els equips hi puguin fer estades esportives.Imatges/informa: Maria Creixell Locució: Guillem Lluch
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.