L'Andorra a Taula preveu un retorn de 150.000 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Al voltant de 150.000 euros és el retorn que es preveu per als restaurants participants en les jornades gastronòmiques Andorra a Taula, que comencen demà. Aquest any hi prenen part trenta establiments, una xifra inferior a la de l´edició anterior.

Restaurants com aquest... o com aquest... fins arribar a trenta, a Ordino, la Massana, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes-Engordany, participaran aquest any a l´Andorrra a Taula, les novenes jornades gastronòmiques de cuina andorrana.

Fins al proper 8 de novembre els establiments oferiran menús amb un preu d'entre 20 i 35 euros. Es convertiran, així, de nou, en l´aparador de la gastronomia andorrana.

Oferiran menús creats per a l´ocasió i molts, amb ingredients autòctons i de proximitat. Uns menús que podrien proporcionar als restaurants un retorn econòmic que el director de la Unió Hotelera, Òscar Julián, ha xifrat en 150.000 euros.

L´Andorra a Taula coincideix amb l´inici de l´Andorra Shopping Festival. Precisament, el canvi de dates, per adaptar-se al festival de les compres, ha provocat un descens d´entre sis i set establiments participants, ja que hi ha restaurants que fan vacances a l'octubre.

El públic principal és nacional, però l'objectiu de l´organització és que els turistes representin entre el 40 i el 50% dels clients. És per aquest motiu que, de cara a la propera edició, la de primavera, la Unió Hotelera té previst canviar el format.

Informa: Anna Lladó Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.