L'arquitectura del granit a Andorra centra la conferència del doctor en Història Joaquim Maria Puigvert

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La importància de l'arquitectura del granit al país va protagonitzar la conferència que va acollir dilluns la sala d´actes de La Llacuna.
La va impartir el doctor en Història Joaquim Maria Puigvert. En la seva ponència va donar a conèixer l’obra de l’arquitecte Josep Danés al Principat i l’ús que va fer del granit en construccions com ara l'església parroquial de Sant Pere Màrtir d´Escaldes-Engordany o l'edifici de Forces Hidroelèctriques d'Andorra.

Un material, el granit, molt adaptable i provinent del mateix Pirineu que es va fer servir sobretot als anys quaranta i cinquanta i va marcar un estil, amb edificis de gran valor arquitectònic, molts d'ells a les avingudes Meritxell i Carlemany. Aquestes construccions van suposar un símbol en l'evolució i la transformació econòmica del país.

Informa: Ivan Álvarez
Imatge: Vicente Bellot
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.