L'arribada de youtubers i professionals amb rendes altes provoca un increment del preu de l'habitatge, segons un expert en fiscalitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'expert en fiscalitat Pau Augé ha assegurat al programa La Rotonda que l'arribada de youtubers al país, El Rubius ha estat un dels darrers casos, és un dels factors que suposa un increment dels preus dels pisos així com la creació d'un fenomen de creixement d'habitatges de luxe.

Les zones on més s'ha notat aquest increment és a les valls centrals i en parròquies com la Massana. Amb tot, s'espera que la nova construcció equilibri el mercat.

El 2020 va ser un any on moltes empreses van mostrar el seu interès a instal·lar-se al país, però s'espera que els fruits es recullin durant el 2021, ha comentat Augé, tot afegint que serà provocat per "la força mediàtica que està tenint Andorra", sobretot tenint en compte l'enrenou causat per l'arribada de perfils de rendes altes.

Informa: Redacció

Recupera l'entrevista completa amb l'expert en fiscalitat Pau Augé al programa La Rotonda:

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.