L'art al Set exposa obres de Joan Guinovart, premi Nacional de Cultura català 2015

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

D'aquí a un mes la Fundació Espai Guinovart, d'Agramunt, rebrà el Premi Nacional de Cultura 2015, atorgat per la Generalitat de Catalunya. Aquest dimarts la filla del ja desaparegut artista, Maria Guinovart ha estat a Andorra per parlar-nos de Josep Guinovart i dels trets més representatius de les seves obres.
Hi ha tants Guinovarts com tècniques artístiques feia servir. Cadascuna de les seves obres esdevé única amb la intervenció del seu traç, ja sigui pintura, en els gravats amb la sèrie dedicada a Goya, o en les litografies amb la col·lecció "Finestres" o "León Felipe". Una de les seves obres més representatives i que es pot veure en l'exposició de l'art al Set a l'Andorra Park Hotel és "L'oeuf et l'espoir". L'exposició que conté una vintena d'obres instal·lada a l'Andorra Park Hotel es podrà veure fins al 30 de juny.Informa: Rosa Alberch
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.