La laurediana Meritxell Duró estrena al Claror el musical 'Un día cualquiera'

L'auditori Claror de Sant Julià de Lòria es va traslladar dijous a la nit a Nova York amb 'Un día cualquiera'.

L'obra, que s'emmarca en la Temporada de Teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià, és un musical de petit format que forma part del circuit paral·lel de les grans produccions de Broadway, l'off-Broadway.

Dirigit per la laurediana Meritxell Duró, el musical fa un recorregut per 19 cançons per plasmar els llaços que uneixen i separen les vides de quatre personatges que es coneixen de manera casual i alhora extraordinària.

Amb la satisfacció de portar aquest muntatge a la seva parròquia, Meritxell Duró fa així un pas més en la seva llarga carrera als escenaris com a directora i com a actriu. Destaquen els seus 15 anys amb La Cubana, i la seva feina amb Dagoll Dagom, els Comediants i Planeta Impro.  Els darrers anys ha estat treballant a Madrid amb La familia Adams i Golfus de Roma.

Aquest divendres després de l'estrena, la directora i actriu ha passat per 'Els matins de la Nacional' per parlar de la seva manera de viure el teatre i dels seus projectes.

Entrevista completa a Meritxell Duró a 'Els matins de la Nacional':

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.