L'avinguda Fiter i Rossell reobre al trànsit

L'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes Engordany ha recuperat el trànsit de manera parcial després de mesos a causa de les obres de construcció de la xarxa separativa d'aigües pluvials i residuals, la instal·lació de la xarxa de calor de FEDA i el posterior pavimentat i embelliment.

Encara queden treballs per finalitzar l'obra, especialment a la banda esquerra en sentit descendent de l'avinguda, però ja es permet el pas de vehicles amb l'objectiu de recuperar la dinàmica habitual de la zona.

També s'ha habilitat tot el carrer per la zona comercial de 15 minuts d'estacionament, s'han previst zones de càrrega i descàrrega i d'estacionament de motos. D'aquesta manera, els veïns han recuperat l'accés als aparcaments dels edificis i els establiments comercials disposen d'indrets dedicats a l'estacionament de vehicles per fer-hi compres i de vehicles pesants per a proveïdors i repartidors.

A més, a la part més alta del carrer, a l'alçada dels col·legis, les famílies disposaran d'una zona d'aparcament temporal per poder deixar els infants a l'entrada i sortida de l'escola.

Informa: Agència ANA/Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.