L'avinguda Meritxell torna a omplir-se amb motiu del tercer tancament al trànsit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui s'ha tancat per tercer cop l'avinguda Meritxell al trànsit. Un tancament que ha anat acompanyat de diverses accions de dinamització, centrades en la música en directe i l'animació itinerant. Des del comú d'Andorra la Vella s'ha valorat positivament la jornada, si bé establiments dels eixos comercials secundaris troben a faltar més moviment.
Gent pertot arreu. Aquest podria ser el resum d'aquesta tarda a l'avinguda Meritxell. Molts han aprofitat que des de dos quarts de set de la tarda el carrer només era per a vianants. Aprofitant-ho, el comú d'Andorra la Vella i les associacions de comerciants han organitzat diverses accions de dinamització. A la plaça de la Rotonda, per exemple, el gospel era el protagonista. També s'han fet espectacles itinerants per animar la tarda. Tot plegat ha agradat a turistes i residents.Des del comú s'ha valorat molt positivament el resultat de la jornada.També s'han fet accions de dinamització al Fener Bulevard i al carrer Prada Ramon. Tot i així, alguns comerciants trobaven a faltar més ambient.El tercer punt amb accions lúdiques ha estat el centre històric. A la plaça Guillemó, per exemple, els més menuts han pogut gaudir d'inflables, acompanyats del Piolet i la Violeta.Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.