L'edifici de la Closeta estrena una teulada que millora l'eficiència energètica entre un 20 i un 30%

L'edifici de la Closeta estrena nova teulada que assegura un millor aïllament de l'edifici. Aquesta actuació, que s'emmarca en el pla "La Massana Sostenible", millora l'eficiència energètica entre un 20 i un 30%.

Les obres, que ha tingut un cost de 190.000 euros, han consistit en la substitució de la llosa de pissarra que es trobava malmesa, col·locant onze centímetres d'aïllament tèrmic, a més de refer la impermeabilització. També s'han refet els baixants, s'han col·locat resistències elèctriques a les canals o cultes i s'han refet els caputxons a les xemeneies.

Les intervencions volen fer avançar la parròquia cap a un desenvolupament respectuós amb el medi ambient, complint amb els objectius de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. El comú de la Massana presentarà l'estudi del càlcul de la petjada de carboni, un altre dels punts destacats d'aquest pla. Justament, amb aquesta nova coberta s'aconsegueix una reducció de CO2.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.