L'equip de la pel·lícula "Fred" aconsegueix el suport de Filmax i incorpora Sergi López al repartiment

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´equip de la pel·lícula "Fred" està d´enhorabona. S'ha aconseguit el compromís més difícil: ser present en un ampli circuit comercial de la mà de Filmax. La distribuïdora i la incorporació de Sergi López fan més atractiva la inversió en un projecte que es gravarà a Andorra i en català.

La presència en sales de cinema i a la televisió garanteix el recorregut de la pel·lícula, un gran incentiu per als inversors que encara es continuen buscant. De moment han demanat una ajuda a l´Institut Català de les Empreses Culturals i han entrat la proposta al departament de coproduccions de TV3. El productor i guionista de "Fred", Agustí Franch, assegura que compten amb el suport de Filmax: "S'ha compromès i té un interès real pel projecte perquè hi veu moltes possibilitats. Creu que la podrà vendre a molts països i distribuir a sales de cinema i festivals".

Una de les qüestions que ha estat innegociable amb la distribuïdora és que la pel·lícula s´enregistrarà principalment en català. "Si cal es farà el doblatge després", assegura Franch. "Nosaltres ens sentim més còmodes fent-la en català perquè, a més, passa a Andorra", manifesta afegint que també hi apareixen altres idiomes com el castellà, el francès i l'alemany.

El film explica la situació d´una família andorrana que amaga uns jueus per petició d´un veí. Sergi López és l´última incorporació a la nòmina d´actors. Interpretarà el pare de la Sara, la dona de la casa que fa Aida Folch. Roger Casamajor com a marit i Isak Fèrriz, en el paper de nazi completen el repartiment d´un film que es vol rodar a Andorra.


Informa: Rosa Alberch
Imatges: RTVA/Red Nose

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.