Les danses del Trío Desconcierto clouen el Festival Narciso Yepes a Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El trio de guitarres Desconcierto ha estat l'encarregat de cloure la 35a edició del Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà, amb un concert a l'església de la parròquia que ha aplegat una vuitantena de persones.

L'andorrà, David Font, el xilè, Gian Carlo Scevola, l'argentí, Simón Maisano, conformen el trio de guitarres Desconcierto que aquest diumenge ha tancat el 35è Festival Narciso Yepes a l'església parroquial d'Ordino amb la presència d'una vuitantena de persones. Un moment especial, atès que el grup va iniciar-se al mateix escenari ara fa un any i mig.

Els diferents estils de dansa han estat l'ingredient principal del concert que ha combinat peces de Granados, Violeta Parra o Piazzolla, amb una barreja de danses folklòriques i més urbanes modernes. Un repàs per diverses cultures i èpoques que també s'ha vist reflectit en l'estil dels intèrprets, ja que ells mateixos realitzen els arranjaments.

Desconcierto ha estat el darrer grup que ha actuat en l'edició d'enguany del festival que s'ha centrat en la figura de Narciso Yepes, vint anys després de la seva mort.

Informa/Imatges: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.