Les obres d'urbanització i accés viari a l'heliport s'iniciaran el 2018

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'heliport nacional obre un nou episodi. El comú d'Encamp preveu enllestir durant el 2018 un pla especial per disposar de l'accés viari a la zona, així com la seva urbanització.

Les obres per realitzar l'accés viari a la zona de l'heliport nacional s'iniciaran aquest 2018. Així ho ha confirmat el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, en declaracions a Ràdio i Televisió d'Andorra. Torres ha manifestat que ja hi ha hagut reunions i que s'està avançant en la redacció d'un pla especial per acabar de detallar els diferents aspectes que guarden relació amb la realització del projecte, com l'accés viari o l'urbanització.

En aquest sentit, el ministre d'Ordenament Territorial ja va manifestar en el seu moment que l'heliport no s'engegarà el 2019, tal com va predir en un primer moment. Tot i això, la realització d'aquest pla serà un pas més en la concecussió de la infraestructura de Tresoles, ja que permetrà posar les bases sobre les quals s'articularà l'heliport.

Informa: Joel Romero
Imatges: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.