Les travesses dels Oscars també arriben a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com cada any amb l´arribada dels premis de l´Acadèmia nord-americana, la videoteca de la Biblioteca Pública ha posat en marxa la travessa dels Oscar. En joc un lot de DVD i de bandes sonores de cinema per a qui aconsegueix obtenir el nombre més gran d´encerts.
La cerimònia dels Oscar celebrarà aquesta matinada la 89a edició al Dolby Theatre de Hollywood, a Los Angeles. El resultat dels premiats serà seguit de ben a prop a Andorra pels participants de la travessa dels Oscar que han fet un pronòstic sobre quines són les pel·lícules preferides entre les nominades a endur-se el guardó.

Una elecció difícil pel gran nivell de les obres nominades a millor pel·lícula: "La llegada, "Hasta el último hombre", "Fences", "Comanchería", "Figuras ocultas", "Lion", "La ciudad de las estrelles – La La Land", "Manchester frente al mar" i "Moonlight". Els premis pels guanyadors seran lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany i del Cineclub de les Valls.

El concurs, que fa més de vint anys que es fa, està obert a tots els majors de 13 anys i té com a finalitat, apropar el món del cinema. De fet a la Biblioteca Pública del Govern hi ha més de 3.000 documents audiovisuals de préstec.

Imatges: Albert Xandri
Informa: Hèctor Romance
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.