L'Esbart Dansaire presenta el Festival de Primavera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Esbart Dansaire d´Andorra la Vella ha presentat el Festival de Primavera en un centre de congressos ple de gom a gom. Durant el festival, organitzat en dues parts, han ballat les seccions infantils, juvenils i el cos de dansa.

En la primera part del festival s'han ballat fins a deu danses. Els més petits han representat el "Ball del Sant Ferriol", el "Ball de pedretes" i o el "Patatuf".

Els infantils B han dansat "La Tirotitaina", que també s'ha ballat aquest matí a Ordino. Finalment, la secció juvenil ha representat dues danses araneses i "L´arlesiana".

El  festival ha acabat amb les danses amb més tradició: cinc balls tradicionals que encara es ballen en diferents poblacions. La darrera dansa ha estat conjunta per a tot l´Esbart, amb els 67 dansaires que formen tot el grup.

Informa / Imatge: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.