L'esbart Valls del Nord posa en escena 2 anys de treball a "Aparences"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'esbart Valls del Nord ha estrenat un espectacle molt especial: "Aparences", amb el qual s'ha volgut retre homenatge a les persones que al llarg de la seva història han format part del cos de dansa. L'Auditori Nacional s'ha omplert per veure un muntatge que ha repassat gèneres diversos.

Al llarg dels seus 5 anys d'història unes 150 persones han passat per l'esbart Valls del Nord. Avui era el dia elegit per retre'ls homenatge i el públic ha respost omplin el recinte ordinenc. Un espectacle en el qual l'esbart ha treballat durant dos anys, amb coreografies i composicions pròpies, que revisava gèneres com la jota o peces amb arrels celtes.

Les peces se succeïen, alternant el cor de dansa actual amb les interpretacions dels veterans que en algun moment han format part de l'esbart. El futur de l'esbart, que actualment integren uns 120 ballarins, està garantit, atesa la quantitat de nens que integren la secció jove.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.