L'Executiu aposta per una única central de taxis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern vol regular l´existència de la central de taxis per evitar la dispersió actual. A més, pretén crear l´Autoritat Aeroportuària, que serviria per fer un registre d´avions. De fet, ja hi ha empreses interessades a registrar avions.
Jordi Alcobé, ministre d´Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, ha informat que l´executiu vol regular encara més el món del taxi. Concretament es tracta de fixar les condicions en què ha d´operar una central de taxis. Aquesta iniciativa es desprèn de la llei de transport.També ha assegurat que es vol crear una autoritat aeroportuària, perquè Andorra sigui homologable en aquest àmbit als estats de l´entorn.Finalment, Alcobé ha afirmat que diverses empreses s´han mostrat interessades a registrar avions a Andorra, fet que podria obrir oportunitats de negoci.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.