Liberals d'Escaldes lamenta la falta de transparència del Comú

El comitè parroquial escaldenc de Liberals d'Andorra ha lamentat la falta de transparència del Comú, ja que continua sense fer pública informació que consideren que hauria de ser de coneixement general. La formació ha criticat que la web oficial es mantingui desactualitzada pel que fa a l'activitat comunal, i remarca que l'última acta del Consell de Comú és del 9 de juliol, mentre que en l'apartat de comissions l'única notícia disponible és del Consell d'Infants del 23 de gener de 2018.

Per als liberals, aquests fets demostren "deixadesa" i "falta de seriositat", i demanen "una major implicació i responsabilitat en la difusió de la informació d'ús públic". També remarquen que "mantenir la ciutadania ben informada i documentada és necessari perquè els escaldencs puguin seguir l'activitat i conèixer les decisions de la corporació comunal".

Des de la formació han emplaçat la cònsol major, Rosa Gili, perquè actualitzi "immediatament" la web oficial. "Lamentem que gairebé tres setmanes després de la denúncia feta pels consellers demòcrates en sessió de Consell de Comú del 22 d’octubre encara no s’hagi actualitzat la pàgina web, fet que evidencia una manca de voluntat per potenciar la transparència de la institució", conclouen.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.