Les línies d'autobús es doblaran i seran gratuïtes durant la celebració de la Copa del Món de BTT

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Copa del Món d'enguany arrossegarà 50 mil aficionats al sector de Pal de Vallnord. A aquesta dada s'hi han de sumar els canvis en aquesta edició respecte les darreres Copes del Món. Especialment sensible serà el final de la prova de descens, enguany, a la sortida del telecadira del pic del Cubil

Per aquest motiu i per aconseguir un esdeveniment més sostenible, s'han habilitat un seguit de mesures per afavorir la mobilitat. Hi haurà pàrquings propers a les zones freqüentades del cap de setmana i s'activaran línies gratuïtes d'autobús que connectaran la Massana, Erts, Arinsal, el coll de la Botella i el pla de la Caubella. 

Eva Sansa, cònsol menor de la Massana, ha explicat quines mesures adoptaran. "Totes les línies del bus del país seran gratuïtes. A més, es doblaran els busos i, per tant, demanem a tothom que vingui amb bus a la Massana. Pel que fa a la línia de transport parroquial serà gratuïta de divendres a diumenge i també es doblarà la freqüència. A partir de la Massana recomanem a tothom que accedeixi a l'estació a través del telecabina".

Per la seva banda, Josep Marticella, director general de Vallnord ha lamentat que el trasllat a l'estació faci perdre la Massana com a centre neuràlgic. "El descens que es faci tot a la part d'alta de l'estació. El que hem vist és que tota la capacitat o tot aquest pulmó que teníem a la Massana el perdem".

 

El que es vol evitar és una sortida massiva al mateix moment. D'aquesta manera, dissabte després de la prova de descens es farà el lliurament de premis a la Caubella i hi haurà un concert per afavorir una sortida més esglaonada. El telecabina, una de les millors opcions per arribar a les competicions, serà de pagament.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.