L'Institut d'Estudis Andorrans presenta un catàleg de petits mamífers i ratpenats

L'Institut d'Estudis Andorrans ha presentat aquest matí una nova monografia del CENMA, el Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya. Es tracta d'un catàleg dels petits mamífers i ratpenats d'Andorra, un estudi realitzat pels experts del Museu de Ciències Naturals de Granollers.
Ignasi Torre i Antoni Arrizabalaga, dos dels cinc autors, han explicat com s'ha fet l'estudi, un projecte que va començar amb els primers seguiments de les poblacions dels petits mamífers l'any 2000, que ha tingut seguiment fins avui. El treball descriu les onze espècies trobades a les nostres muntanyes, amb mètodes de captura sense mort i observació, i d'altres de les quals se'n sospita la presència. Tot amb l'objectiu de preservar les que es troben amenaçades i tenir cura de l'ecosistema.Informa: Jordi Domingo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.