Líquid Dansa torna a portar a escena 'Quin/a cony/a' amb nous diàlegs i joguines eròtiques

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El teatre del país passa per molt bons moments. Aniversari de 'l'Animal Teatre' es representarà tres setmanes a la sala Versus Glòries a Barcelona. A Andorra, Liquid Dansa torna a pujar a escena 'Quin/a cony/a', una obra pujada de to que han revisat per portar-la al Claror a Sant Julià de Lòria. Mentre es prepara la tercera entrega de la saga.

Més d'un miler de persones ja han vist 'Quin cony/Quina conya' després d'estrenar-se el 2017 a la Temporada de Teatre, i representar-se a Encamp i a la Seu d'Urgell el 2018.

La Gali, la Sus, la Laura i la Xènia tornen a escena per explicar-nos les realitats sexuals que s'han trobat als 40 amb la maternitat i altres situacions que viuen les protagonistes i ho fan envoltades de joguines eròtiques de la botiga de la Gali.

Per a l'ocasió, explica la codirectora de la companyia Mònica Vega, han revisitat el text incorporant nous diàlegs i novetats del sector de les joguines eròtiques per a la representació del 28 de maig al Claror.

I els homes en quin lloc queden? A l'obra només hi ha un, el Pere Vilarrubla, que dona vida "a un policia vestit d'uniforme en un sexshop".

Aquesta podria ser l'última representació de l'obra. Ara ja es pensa en la tercera entrega de la saga "on les dones passen a ser iaies, arriba la menopausai el sexe és diferent".

L'obra és per a majors de 16 anys i per veure en parella. Les entrades es troben disponibles al web del comú lauredià www.santjulia.ad.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.