Lleuger increment de l'entrada de vehicles des de gener

El maig van entrar al país 320.000 vehicles, una mica menys que l'any passat. En canvi, des del gener, hi ha hagut un increment en l'entrada de vehicles de l'1%, sobretot en els que arriben d'Espanya.

El nombre de vehicles que ha entrat a Andorra al maig ha estat de 321.000, xifra que suposa una baixada del 0,3% respecte del mateix mes del 2016. Van pujar els que van venir des de França i han disminuït els qui ho van fer des d'Espanya. S'ha de destacar que ha baixat la xifra de turismes que han entrat a Andorra i s'ha incrementat els vehicles pesants.

Des de gener fins maig hi ha hagut un increment del nombre de vehicles que s'han desplaçat fins al país, que s'ha situat en 1 milió sis-cents seixanta mil enguany. S'ha registrat una lleugera davallada entre els que han vingut des de França i un increment d'un 1,5% dels que ho han fet des d'Espanya.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.