Es lliuren els premis del 31è Concurs de contes de Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Altruisme, valentia, rerefons social i el respecte als animals en el contingut d'alguns dels treballs dels guanyadors i finalistes del 31è Concurs de contes Nadal. La màgia dels textos va més enllà de les festes i avui ho ha demostrat la narradora Assumpta Mercader.

Servint-se d'uns voluntaris que ha vestit de muntanyes amb túniques verdes i marrons, la narradora Assumpta Mercader ha explicat als assistents com les muntanyes d'Andorra, en els seus inicis, es movien i parlaven i perquè ja no ho fan.

És la màgia dels contes la que aquest dimecres s'ha premiat. Guanyadors i finalistes del 31è Concurs de contes Nadal han recollit els seus premis.

El concurs, organitzat per la Biblioteca Pública del Govern, ha rebut 151 propostes una gran part de les quals pertany a categoria alevina. "Hi ha una gran implicació de diferents actors: els professors de l'escola, els nens, les biblioteques públiques", explicava la ministra de Cultura en funcions, Olga Gelabert, celebrant-ne la participació.

Naran Casamajor, Miriam Daravano, Núria Garcia i Marc Salinas són alguns dels noms que passaran a la història del certamen. Una fotografia de família ha servit per tancar l'acte amb l'esperança que el concurs perduri mentre el Nadal no perdi la màgia.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ruben Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.