L'obertura econòmica propicia la compra d'immobles per part d'estrangers

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Principat es converteix, cada cop més, en una nova destinació per a inversions estrangeres amb l'obertura econòmica. Així ho confirma l'AGIA, que considera que cal preparar-se per conèixer les especificitats i els gustos del mercat internacional.
A mesura que la crisi econòmica s'allunya, el sector immobiliari ha començat a percebre signes evidents d'activació. Des de l'AGIA asseguren també que amb l'obertura econòmica, Andorra s'està fent un lloc en el mercat internacional.

En el darrer any s'ha produït un increment del mercat internacional que arriba a Andorra amb la intenció de trobar noves oportunitats en productes de tot tipus, habitatges, locals o terrenys. Cada nacionalitat té unes necessitats específiques que cal analitzar.

Des del col·legi, consideren que Andorra pot oferir moltes possibilitats però que s'han de fer més esforços per donar a conèixer el sector immobiliari. Un dels primers passos serà el Congrés Mundial FIABCI que se celebrarà a Andorra durant el mes de maig i que espera acollir 900 congressistes del sector de 65 països diferents.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Anna Romagosa
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.