Madretomasa presenta nou disc, "Blackstone"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demà se celebra el Dia de la botiga de discos especialitzada, una data que es commemora per donar suport a la indústria que ha vist minvada l'activitat amb la nova manera de consumir música a través d'internet. Aquí a Andorra la banda de rock Madretomasa presentarà nou treball a la botiga Transbord per afegir-se a la diada.

Els Madretomasa se sumen al Dia de la botiga de discos especialitzada amb la presentació de l'últim treball, "Blackstone", que inclou el senzill de presentació "Old".

A partir de les 16h es podrà comprar el disc a la botiga Transbord, que els clients es podran emportar signat pels membres de la banda i a les 17 es farà un concert davant la botiga, tot per donar suport a un sector que en els últims 10 anys ha experimentat una caiguda lliure.

Les noves generacions estan més acostumades a les descàrregues. Són, majoritàriament, els que van créixer amb el suport físic els que continuen entrant a les botigues de discos. Tot i el panorama, però, el vinil està donant una nova embranzida al mercat sobretot per a grups consagrats dels 70 i 80.

Transbord va obrir les portes als anys 50 i continua amb les portes obertes com a aposta per als romàntics de la cultura musical.

Informa: Rosa Alberch     Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.