Madretomasa presenta noves cançons a Sant Julià de Lòria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest any és per als grups del país que tenen l'oportunitat de promocionar-se i fer descobrir el talent que hi ha. Aquest divendres a Sant Julià de Lòria ha estat el torn de Madretomasa que ha estrenat noves cançons del disc "Father" presentat al concert de febrer a l'Auditori.

Ja desconfinats els Madretomasa pugen a escena noves cançons de Father, un tribut a la figura familiar que els falta als quatre membres de la banda i que ara mateix ocupen molts d'ells.

"Un món que s'ensorra", "Tot el que brilla no és or" i "No tornaré" han marcat els primers compassos d'un concert que suposa reconeixement per a ells i molts altres grups que sense pensar-ho s'han convertit en caps de cartell aquestes festes majors.

Però esperen que aquesta no sigui una excepció per la Covid-19, ha comentat el guitarrista i cantant del grup, Oriol Vilella. 

Pas'n fals, Jonaina Salvadó i Patxi Leiva seran  altres de les propostes nacionals que podrem veure a la festa major de Sant Julià de Lòria. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.