Majoral no creu que la remodelació del Centre cultural estigui enllestida aquest 2023

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La remodelació del Centre cultural i de congressos lauredià difícilment estarà enllestida aquest any tot i ser la previsió que tenia el comú de Sant Julià de Lòria. S'haurà de decidir també que es fa amb la façana de la instal·lació.

El comú de Sant Julià ha aprovat un crèdit extraordinari de 600.000 euros per fer front als treballs de remodelació del Centre cultural i de congressos lauredià que es va incendiar el novembre passat.

Josep Majoral veu complicat que pugui reobrir-se a principi de l'any vinent. En aquest sentit, l'objectiu del cònsol major de Sant Julià és "acabar aquests treball abans de final d'any i poder reobrir al gener amb un centre cultural totalment renovat". I matisa que "quan dic renovat vull dir refet allò que s'hagi fet malbé". Tot i així, no creu que sigui possible. "És una opinió personal que me la podria estalviar, però la donaré igual. Veig difícil que pugui estar."

El consell de comú també ha adjudicat el concurs d'idees per elaborar el projecte d'un edifici de pisos tutelats per a gent gran. La minoria ho valora positivament. Així ho explica el conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat. "Entenem que el col·lectiu de la gent gran és un dels col·lectius que pot tenir més dificultat per accedir a un habitatge a preu digne. No només hi ha la qüestió de la dificultat sinó també l'acompanyament que pot necessitar la gent gran a mesura que va envellint". 

També s'ha parlat del futur del parc infantil al Prat Gran i s'ha fet un homenatge a treballadors veterans del comú.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.